Kwaliteit staat centraal

Onze certificeringen

Kwaliteit staat bij de Dutch Carrot Group centraal. Wij zijn constant bezig om de kwaliteit van onze producten en processen te optimaliseren. Al onze wortelen komen van Hollandse bodem, en worden op een duurzame manier geteeld en verwerkt. Bovendien zijn we binnen de Dutch Carrot Group gecertificeerd volgens de internationale voedselveiligheidsstandaarden, zoals GlobalGAP en BRC.

 

GlobalGAP gecertificeerd
Al onze telers voldoen aan de internationaal erkende norm GlobalGAP. Hierin zijn eisen opgenomen voor voedselveiligheid, duurzaamheid en kwaliteit van landbouw en de toeleveringsketen.

 

BRC gecertificeerd
Onze verwerkingslocaties zijn in het bezit van het BRC-certificaat waarmee ze voldoen aan de eisen met betrekking tot voedselveiligheid die zijn gesteld door het British Retail Consortium (BRC).

Traceerbaar door de heel keten

Wij zijn transparant over de manier waarop we onze wortelen telen en waar ze vandaan komen. Al onze wortelen zijn daarom met behulp van een codering op de verpakking door de gehele keten te traceren. Zo leveren wij gegarandeerd een eerlijk oer-Hollands product.

 

Dutch