Gangbaar

Onze gangbare lijn

De penen uit onze gangbare lijn worden in Nederland geteeld door onze vakkundige vaste telers. Voor de teelt gebruiken we onder andere de rassen Nerac en Norway. Tijdens de teelt wordt er rekening gehouden met mens en milieu. We beheersen de hele voedingsmiddelenketen waardoor we kunnen garanderen dat de penen met zorg voor mens en milieu geteeld zijn. 

Kenmerken

Herkomst

De penen uit onze gangbare lijn worden op een duurzame manier geteeld, geoogst, bewaard en verwerkt in Nederland.

Rassen

Voor de wortelen uit onze gangbare lijn maken onze telers onder andere gebruik van de rassen: Nerac en Norway.

Raseigenschappen (smaak)

De smaak van onze gangbare penen is vergelijkbaar met die van de penen uit de biologische lijn. Ze worden gekenmerkt door een lekkere zoetige smaak. De wortel is knapperig, mooi van vorm en kleur en kan goed worden bewaard.

Beschikbaarheid

De vroege penen uit de gangbare lijn zijn beschikbaar van juli - september. De bewaar-penen zijn beschikbaar van oktober t/m maart. De bewaarpeen wordt gerooid en gaat vervolgens de koelcel in en de vroege peen blijft in het land en wordt vervolgens gerooid naar behoefte.

Verpakkingen

Versmarkt

10kg netzak, 10kg plastic 1100kg Big bag

Retailmarkt

10kg netzak, 10kg plastic, 5kg plastic, 12x1kg plastic, 10x1kg plastic, 15x1kg in doos, 5kg in EPS (European Pool System), 12kg in EPS (European Pool System), 20kg in EPS (European Pool System)

Industrie

Big bags Los op de auto

normaal
Dutch